Another demo
Welcome in the demo

Aan-/Afmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van achtergronden, laatste nieuws, e.d.? Vul dan het onderstaande formulier in.
Na verzending van dit formulier, ontvangt u op het hieronder opgegeven mail-adres een bericht met een link waarmee u uw aanmelding dient te activeren.
Mist u deze mail, meldt dit dan via het email-adres. Check wel eerst of de activeringsmail in uw spam-map terecht gekomen is. Inmiddels is er al een groot aantal nieuwsbrieven verschenen. Wilt u deze nog eens bekijken, dan kunt u terecht in het archief.


In het kader van de nieuwe privacywetgeving zijn wij verplicht je te melden dat jouw emailadres bij ons in veilige handen is. Komt er een moment dat je onze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen,  klik dan op de allerlaatste link, in de colofon van de nieuwssbrief. Je e-mailadres wordt dan automatisch en voor altijd uit onze databank verwijderd.
Allen die fan blijven van onze nieuwsbrief, kunnen we melden dat jouw e-mailadres alleen voor de nieuwsbrief bewaard wordt in een beveiligde omgeving. 

MailChimp is het programma waarin deze nieuwsbrief wordt gemaakt en die namens VLotteam de mailadressen beheert van die nieuwsbrief. Het programma is  gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Doordat MailChimp voldoet aan de strenge eisen van dit shield, is het toegestaan data uit te wisselen. VLotteam sloot een verwerkersovereenkomst met Mailchimp waarmee de bescherming van data tussen VLotteam (en dus van jou) en Mailchimp zijn vastgelegd. 

We werken aan het opstellen van een privacy statement dat je over enige tijd op onze website www.vlotteam.nl kunt aantreffen. Daarin wordt dan ook de verwerkersovereenkomst tussen VLotteam en Mailchimp opgenomen.

 

Aan-/afmelden nieuwsbrief

* = noodzakelijk veld
Klik voor het aanmelden nu de knop "Verzenden"
Wilt u de nieuwsbrief afmelden, vink dan eerst "Afmelden" aan alvorens dit formulier te verzenden.