corona
Conform de richtlijnen van de directie van het Leger des Heils hebben wij het kantoor van VLotteam in Heerlen tot nader order gesloten. Contacten met klanten vinden telefonisch plaats of per app of mail. Afspraken met de apotheek zorgen ervoor dat onze klanten zonder onze tussenkomst gewoon hun medicijnen kunnen krijgen. Herhaalrecepten worden telefonisch aan de huisarts doorgegeven. Contacten met onze advocaten gaan per mail, fysieke afspraken met hen zijn ook tot nader order uitgesteld. Bij de IND kunnen nu geen nieuwe procedures worden gestart. Betekent voor sommige van onze klanten dat ze nu niet naar Ter Apel kunnen gaan om vervolgens in een AZC hun interview met de IND af te wachten.

In Maastricht en Heerlen gaat de betaling van leefgeld wel door. Klanten zijn geïnformeerd wanneer ze hun leefgeld tijdens een zeer beperkte openstelling kunnen komen halen. Daar geldt dat niet meer dan drie personen gelijktijdig in een ruimte mogen zijn. 

Zodra duidelijk is of VLotteam weer open kan, berichten wij hierover via een extra nieuwsbrief. Voor noodsituaties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wordt elke dag gelezen) of 06 25 765013 (de voicemal hiervan wordt dagelijks beluisterd).